Waar we voor staan

De spil van Chang Thai is eigenaresse Nong, die het koken in Thailand van huis uit heeft meegekregen en ruim 10 jaar ervaring heeft als professionele Thaise Chef in Groningen. Ze komt oorspronkelijk uit Nakhon Sawan, in het noorden van Thailand waar niet zo pittig wordt gekookt als in sommige andere streken. In onze open keuken bereid zij samen met het keukenpersoneel alles vers en authentiek voor u. 

Wij streven ernaar om een perfect product te leveren van hoge kwaliteit voor een vriendelijke prijs. Naast de klassieke gerechten laten we u ook nieuwe Thaise gerechten ontdekken die u kunt vinden op het krijtbord.

Het in eten in Thailand is zeer gevarieerd. Dat komt vooral doordat men veel smaken en kruiden combineert in gerechten. Hierdoor is het eten Thailand een feest voor mensen die van lekker eten houden. Het eten in Thailand staat bekend als een van de meest smaakvolle ter wereld.

Onze logo is een olifant, en dat is niet voor niets. De olifant heeft diepe wortels in Thaise mythologie en fictie. "Chang" is Thais voor olifant, het nationale symbool van Thailand. Binnen het Boeddhisme staat de olifant symbool voor grootheid, kracht, intelligentie, stabiliteit en gratie. De Thaise mensen hebben altijd een nauwe relatie gehad met olifanten, omdat ze een belangrijke rol speelden in vervoer, arbeid en in oorlog.